Joråsåatt.

Skippar alla de där lama ursäkterna om varför bloggen har fått lida.
Som om den kan lida?
Skolan är slut för denna termin, och min tid på Linnéuniversitetet för en bra tid framöver (halleluja). Ska inte spy för mycket galla över dem, men herregud vad klåparaktigt många har betett sig, känns okej att vara hård i mun, vi betalar ändå mer eller mindre för att gå där.
Nåja.
Jobbet fortsätter och mina timmar ökar iochmed semestrar för mina kollegor. Trivs hur bra som helst, mycket att lära sig, högt tempo, trevliga kunder, precis som jag gillar att ha det.
Förutom jobb hinner jag med en del träning, karln har fått mig att uppskatta gymmet, riktigt mycket dessutom. Numera varvas mina älskade friskispass med tunga gympass. Galet roligt när man märker skillnad och faktiskt blir starkare.
En tripp till Ullared med två av systrarna Rosén hanns med förra månaden, vi var bittra på vädret, men väldigt glada över sällskapet och finfina fynd.
Mellan jobb och träning blir det såklart en del pendlade fram och tillbaka de där 39 zonerna mellan Kalmar C och Malmö C, promenader med vänner, grillningar, häng på en viss balkong på Norra Långgatan.
Nästa vecka är jag ledig en hel del, hade tänkt våldgästa Erri i princip hela tiden då.
Och på torsdagen drar vi till Hultsfred och festivalar lite, så galet pepp och sugen på festivalöl så det finns inte.
Annars har jag faktiskt lärt känna den där grabben Måtta, ni vet han som en del brukar dricka med ibland? Han är rätt trevlig och vettig, särskilt eftersom många helger har fyllts med jobb.
Men han får nog stanna hemma nästa vecka, tror inte att festivaler är hans grej riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0